Stoere constructie voor het voormalig Armando Museum in Amersfoort

In de periode dat ik voor Marx&Steketee Architecten heb gewerkt heb ik mij o.a. beziggehouden met het herhuisvesting van het  Armando Museum in de door brand verwoeste Elleboogkerk te Amersfoort. Helaas wordt dit project maar gedeeltelijk gerealiseerd en is het voor het Armando Museum niet meer mogelijk terug te keren in het historische pand aan de Ellebooggracht. Door de uitkering van de verzekeringspenningen kan het ontwerp voor de nieuwe kap wel doorgang vinden en daarvan zijn de eerste spectaculaire resultaten zichtbaar in dit op Youtube geplaatste filmpje. (na 1.30 min zie je de constructie)

Toch nog iets om een beetje trots op te zijn.  Zie ook www.verlaanenbouwstra.nl

KLIK HIER voor film Dakconstructie Elleboogkerk